Företag

Allt fler företag inser vikten av att vårda personalens hälsa. Fysiskt aktivitet ger en friskare och gladare personalstyrka. Det medför lägre sjukfrånvaro och anställda som vill och orkar prestera bättre. Vad är då smartare än att erbjuda träning på arbetstid eller andra former av subventionerad träning?
Träningskort på Friskis&Svettis är bra personalvård. Vi är därför väldigt glada över att få presentera vår verksamhet och våra företagserbjudanden. En hälsofrämjande arbetsplats är en god affärsstrategi! Vi erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Hos oss finns något för alla, oavsett träningsvana, ålder eller kön. Vi erbjuder ett smörgåsbord av träningsalternativ som jympa, spincykling, styrketräning/gym och utomhusaktiviteter som tex crosstraining. Behöver du mer information och material kontakta oss, vi kommer gärna till företaget och presenterar oss ytterligare.

"Den som inte tar sig tid till fysisk aktivitet måste förr eller senare ta sig tid för sjukdom"


... några exempel på vad vi kan erbjuda utöver träningskort:

- Aktiv konferens/kickoff: Hyr en jympaledare som kommer till er och sätter fart på konferensen eller kick-offen. Vill ni vara hos oss kan vi erbjuda konferenslokal med teknisk utrustning, bastu och tillgång till hela vårt träningsutbud. Kontakta oss för en paketlösning.

- Föreläsningar: Vi kan hålla föreläsningar om t.ex träning, kost, balans i livet eller stress. T.ex. tillsammans med en lättare lunch.

- Företagsgym & jympa: Kom till oss för ett fartfyllt jympapass, tufft skivstångspass, energigivande avspänningspass eller svettig spincykling. Ni kan även träna tillsammans i gymmet med hjälp av kunnig instruktör. Vid behov kan vi även komma till er.

- Specialarrangemang: Hör av dig om du har egna önskemål och idéer, möjligheterna är många!