Är du vår nya ledare?

Vi är alltid intreserade av att hitta nya ledare/tränare. Vi har rekryteringstillfällen men också när vi hittar spännande människor löpande. Nedan kan du läsa hur vi jobbar med ledarrekrytering. Hör av dig om du är ntresserad utanför våra ordinarie rekryteringstillfällen.

Att vara ledare på Friskis är kul, utvecklande och inspirerande. Det är en härlig utmaning och en riktig kick. Som ledare har du chansen att beröra, överraska och bjuda på dig själv. Du inspirerar och bjuder på upplevelser som känns på fler ställen än i musklerna. Du får folk att le.

 Uttagningen 
Inför uttagningen får du två låtar av Friskis som du förbereder hemma altenativt att du själv väljer musik och leder för andra som också söker till ledare samt för våra rekryterare. Du deltar också i moment som ger en bild av dina ledaregenskaper, din taktkänsla (om så krävs för din träningsform), din fysiska kapacitet och din person. Uttagningen avslutas med kortare intervjuer. 

 Utbildning 
Blir du uttagen till ledare väntar Sveriges bästa träningsutbildningar, också dessa i två steg. Steg ett, som är på fyra dagar, går du tillsammans med andra blivande ledare och tränare från hela Sverige. Fokus ligger på Friskis idé, verksamhet och ledarskap och på anatomi, fysiologi och träningslära. Du får kunskap om och förståelse för kroppens uppbyggnad och funktion och vad som händer när vi tränar.

Steg 2 är din träningsformsutbildning. Den inriktar sig på den träningsform du kommer att leda, t ex Jympa, Spinning, Yoga eller Cirkelfys. Utbildningen består av tre till fem dagar med teoretisk och praktisk träning i musik, övningar och ledarskap. Du lär dig att sätta ihop och leda ett pass och arbetar med ditt ledarskap, din plastik och dina uttryck. Din utbildning avslutas på hemmaplan med att du diplomeras.

Friskis står för alla utbildningskostnader och därför förväntar vi oss av dig som blivande ledare att du leder hos oss i minst två år. Eller mer, så klart. Vi lovar dig två år av lustfyllda erfarenheter, en himla massa skoj och mängder av endorfinkickar.

 Intressant?
Frågor? Kontakta Jonas Keterlins, Verksamhetsledare, jonas@vanersborg.friskissvettis.se