Gym – Individuell träning

Det är kul att träna genomtänkt och seriöst. Den synen på träning har våra instruktörer. De hjälper dig att komma igång, komplettera annan träning, komma i form efter en skada eller peppa dig som tycker att det är jäkligt roligt att träna.

 

 

Som det passar dig

Vår målsättning är att du ska få hjälp när du behöver och på det sätt som passar dig. Därför har vi ett stort antal instruktörer och tränare i gymmet som kan stötta dig i din träning. Därför har vi också under de senaste åren satsat mycket på att utveckla och bredda vårt utbud och arbetssätt i gymmet. Allt för att du ska trivas hos oss.


Vårt gymutbud i Vänersborg ser ut på följande sätt:

 

Du är lite ovan - eller vill komma vidare

Individuell instruktion

Individuell gyminstruktion vänder sig till dig som är ny i gymmet, som vill fräscha upp de grundläggande principerna för styrketräning eller vill ha hjälp att komma vidare på gymmet. Efter intervju föreslår instruktören ett träningsupplägg med övningar som passar dig och dina mål med träningen och som ni går igenom tillsammans.
Du kan boka en grundinstruktion med alla våra gyminstruktörer. 2 instruktioner per halvår ingår i alla hel- och halvårskort som inkluderar gymträning. Utöver detta kan du boka max 5 instruktioner per kalenderår, med två månader emellan varje instruktion. Vill du ytterligare hjälp med din träning, och träffa en instruktör oftare, rekommenderar vi att du bokar en Personlig Tränare - se nedan!
För att ta del av våra gyminstruktioner behöver du ett aktivt medlemskap (200/100:-/kalenderår). 
Med klippkort eller Gruppträningskort kostar en instruktion 100 kr.
Säg till vilken typ av instruktion det gäller; grund-, fortsättning eller avancerad instruktion. Har du redan utnyttjat en gratis instruktion under giltighetstiden på ditt kort, kostar varje påföljande tillfälle 100 kr.


Du vill ha lite mer

Personlig tränare

Träna tillsammans med en egen Personlig Tränare som är med hela tiden och stöttar och motiverar dig att orka det lilla extra. Du får hjälp med övningar & teknik. Tillsammans lägger ni upp ett träningsprogram där du själv bestämmer hur många träningstillfällen du vill ha tillsammans med din PT.
Läs mer här! 


Gruppkänsla i gymmet

Cirkelgym

Cirkelgym är ett gruppträningspass där du tränar individuellt under ledning av en instruktör. Fokus ligger på uthållig styrketräning med konditionsträning som en skön bieffekt. Cirkeln består av ca 18 övningar för hela kroppen. Träningen passar både för erfarna och oerfarna.
Boka som vanligt via passbokningen på hemsidan eller i reception. Tidigast 48 timmar innan.

IMT

Cardio Mix