Träning för barn och unga


Friskis&Svettis träning är öppen för alla, yngre som äldre, otränad som tränad. För barn och familjen har vi utvecklat särskild träning: Allsidig och lekfull med kvalité. Barnen deltar utifrån sina egna förutsättningar och alla som har lust kan vara med!
 

FS2016_008_rgb

Familjefys 6-12 år

Barn och en vuxen tränar lekfull cirkelträning tillsammans i sal. Detta är ett nytt pass under våren, 26/3 till 14/5 på söndagar kl. 16.45 - 17.45. Vuxen tränar med sitt barn. En vuxen per barn.

Passet är bokningsbart och vi har plats för 24 barn och 24 vuxna.

Kostnad 6-12 år "Familjefyskort": 200 kr per barn och i det ingår medlemsavgiften.

Du får prova passet gratis 3, 10 & 17 september.

familjefys

Gym och gruppträning

Jympa eller annan gruppträning
Från 7 år kan barn gå på Jympa Bas med vuxet sällskap. När man 10 år kan barn och vuxen gå tillsammans på alla pass utan redskap. Det betyder att ni kan gå på t ex Jympa, Core, Yoga. Vid 13 år får man gå  på pass med redskap. Från det året man fyller 13 år kan man gå själv.

Spinning
För dig som fyller minst 13 år under året och är minst 150 cm lång. Svettig och kul träning. Glöm inte vattenflaskan!

Gym
Barn från 10 år är välkomna till gymmet tillsammans med vuxen. För gymträning på egen hand är åldersgränsen 13 år på bemannade tider. När du är 15 år får du träna på egen hand under obemannade tider. Ta med legitimation vid köpet.Röris & Mini-Röris

Röris

Röris funkar både inne i klassrummet och ute, på gympan, på fritids och på idrottsdagen. Med grundprogrammet får du önskad effekt både när överskottsenergin flödar över och när det behövs ny fart och bättre fokus i klassrummet. Musiken och rörelserna får både barn och vuxna att gå igång. Och inget tyder på att behovet av rörelseglädje kommer att klinga av. Snarare verkar det vara en livslång investering att hjälpa människor att upptäcka den i tidig ålder. Ha så kul!

Mini-Röris

Mini-Röris ger på ett enkelt sätt möjlighet till rörelsepaus under dagen. Målgruppen är 3-6 år. Mini-Röris är enkelt och passar lika bra ute som inne. Är du förskolelärare kan du leka och jympa med barnen på jobbet. Är du förälder, mormor, farfar eller äldre syskon kan du köra programmet hemma.