2 Cirkelgym måndag fm

15 November 2017
Då det varit enormt tryck på Cirkelgym på måndag förmiddag så har vi nu gjort om så att det blir 2 pass istället.

Första passet börjar kl 09.00 och andra passet börjar kl. 09.45. För att kunna erbjuda rätt kvalitet och bra ledarskap på passen så måste antalet platser respekteras. Det är med denna lösning 18 platser per pass och ger oss fler platser totalt.

Vill du var säker på din plats så bokar du via hemsida eller bokningsappen i din mobil. Annars kan du alltid be om hjälp att boka på plats. Viktigt att komma i tid till passet för att få behålla sin bokade plats. 15 min innan passet släpps alla platser och är fria för alla att checka in på.

När vi flyttat till Vassbotten får vi ännu bättre möjlighet att erbjuda pass och anpassad lokal och då speciellt för Cirkelegym. I helgen går Urban kurs för att bli ledare inom Cirkelgym så även nya ledare på på g.

Hoppas detta blir bra och träna på alla härliga medlemmar!