Fia Rosén Ordförande F&S Vänersborg

fiarosen

Fia Rosén heter jag och jag har varit funkis/ledare hos F&S Vänersborg sedan 1994. Jag gick min utbildning 1988 och tillhörde då F&S Vemdalen. De första åren (18) ledde jag Gympa Medel, sedan 2006 leder jag box-pass och jag bara älskar den typen av träning! Här är det lite "jäklar anamma" som gäller samtidigt som det är otroligt roligt. Du tränar hårt utan att du tänker på att det är jobbigt 

 

Det som gör att jag fortsätter "hänga på" F&S är för att jag gillar den avslappnade, kravlösa atmosfären vi har både bland funkisar och bland medlemmar. Det är roligt att se hur föreningen utvecklas på olika sätt; fler medlemmar, flexibelt utbud där nya träningsformer hittar in till oss och ny lokal.

 

Själv tycker jag om att gå på olika sorters pass, ensidig träning tråkar ut mig ;-) Jag tränar 4-6 gånger i veckan, beroende på hur det ser ut på arbetsfronten med mycket resor. När jag inte är på F&S Vänersborg så arbetar jag på Combitech AB och jag tjänstgör även som reservofficer i Försvarsmakten, där jag tidigare arbetat som yrkesofficer i ca 20 år. Jag är gift och har en son som är utflyttad från boet och en dotter som går gymnasiet.