Hur du bokar

För att kunna boka/avboka plats själv via internet måste du vara medlem och ha ett aktivt träningskort på Friskis&Svettis i Vänersborg. 

Gör så här:

•Klicka på "Schema & bokning" sedan "Boka plats" och därefter på "Logga in" så passbokningen öppnas med inloggningsformuläret.
Där det står användare skriver du in din e-postadress om du har nytt kort (efter 3/10) eller ditt medlemsnummer om du har ett äldre medlemskap.Ex. anna@andersson.com eller 9001.
Där det står lösenord skriver du in ditt födelsedatum enligt formatet ååååmmdd, t ex 19770322, och loggar in.
•Välj vilken dag du vill boka plats till. Du kan tidigast boka plats på ett pass 14 dygn innan passet startar. Om det är för tidigt att boka står det "Stängt".

•Finns det lediga platser eller reservplatser står det "Platser kvar" eller "Reserv" efter. Klicka på "Boka" eller "Boka reserv" (se nedan) efter det pass du är intresserad av. Om det inte finns några reservplatser står det "Fullt". Du kan maximalt boka 4 ordinarie platser på en 14 dygnsperiod, och 5 reservplatser.

Förnärvarande inaktiverad funktion.
• För att boka reservplats: Tryck "Boka reserv" efter passet. Då kommer aktuellt pass fram med datum och klockslag. Tryck därefter på "Boka reserv" igen! En text kommer upp"Du är bokad som reserv". Gå sedan in på "Bokningar" så ser du vilken plats du har i reservkön. Du får ett mail och ett SMS om du blir ordinarie på passet. Du kan få en ordinarie plats fram till en timma före passet så det är viktigt att du bevakar din plats fram till denna tid.

• För att se dina bokningar, klicka på "Mina bokningar". Här kan du se vilka pass du bokat in dig på, liksom om du står som reserv och vilken reservplats du har.

Bokad plats måste hämtas ut senast 15 min. före passet startar,därefter släpps platsen. Tänk på eventuell köbildning och checka in i god tid. Du kan tidigast checka in 60 minuter före passet startar.

•Bokningen stänger 60 minuter före passet börjar, därefter gäller drop in.

 

 

Hur du avbokar

• För att avboka dig från ett pass, logga in med användaruppgifter samt födelsenummer,klicka på "Bokningar", klicka på "Avboka" efter det pass du inte kan gå på.

• Om du inte har tillgång till Internet går det bra att ringa till oss för att boka eller avboka.Vi kan dock ha begränsade möjligheter att ta emot avbokningar per telefon under vissa perioder då många behöver hjälp i kassan/reception.

• Av hänsyn till andra motionärer som vill ha din plats ber vi dig avboka så snart du vet att du inte kan träna så att någon annan kan ta platsen. Du kan avboka dig fram till 60 minuter innan passet, därefter stängs bokningssystemet och vi kan inte heller ta bort dig manuellt. Kommer du då inte på passet så kommer du att få en varning.

• Glöm inte heller att avboka din reservplats!

• Missad avbokning ger en varning. Efter tre varningar (inom en 60-dagars period) låser vi träningskortet för vidare bokning i 30 dagar. Detta för att ge dig bästa möjlighet att träna och undvika outnyttjade platser. OBS! Blir ditt kort låst kan du fortfarande träna men du kan inte boka dig på pass! Du får i stället gå till receptionen då du kommer och checka in